Sega chokladrutor med pepparmintcrips

Du behöver

100 g smör

2 ägg

2 dl  strösocker

1 ½ dl vetemjöl

2 msk kakao

2 tsk bakpulver

250g karl fazes (marianne choklad)



Gör så här

Smörj och bröa en ugnsform med måtten 20-25 c. smält smöret och chokladen på svag värme. Vispa ägg och socker pösigt och rör ner det som du nyss smälte. Blanda mjöl med kakao och bakpulver. Rör försiktigt ner blandningen i äggsmeten. Häll smeten i formen och grädda 35 minuter i 150 grader.


Av: Martina

Kommentarer
Postat av: Anonym

åååh kaloribomb? men lätt värt att testa

2008-11-15 @ 23:29:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0